Mijn dropshipping verhaal

Ik weet het nog als de dag van gister; de tegenzin waar ik elke dag mee naar mijn afstudeerstage ging.. Vreselijk.

In Februari 2017 begon ik met afstuderen en al snel maakte ik kennis met hiërarchische organisaties en mensen die geleefd worden door hun werk. Dit was de meest demotiverende setting die ik ooit heb gemaakt. Elke dag wilde ik alleen nog maar naar huis.
Maar, als ik dan eindelijk thuis op de bank neer plofte kwam er niets als verveling en tegenzin voor de dag van morgen. Uit verveling ging ik maar gamen of netflix kijken, jullie kennen het wel..

De afdeling waar ik stage liep viel in puin, de afdeling was volgens de directie niet meer nodig en moest verdwijnen. Vrijwel al mijn collega’s werden ontslagen..
Dit was het moment dat ik besefte hoe onbelangrijk jij als mens bent in zo’n grote organisatie, je bent letterlijk maar een nummertje, een machine..

Hoe vervelend deze situatie ook was, dit besef is voor mij de doorslag geweest om iets voor mezelf te gaan doen. In April 2017 heb ik mijn eerste Dropshipping store opgezet en deze loopt anno 2020 nog steeds. Ruim 2,5 jaar is deze store al rendabel en dit zal nog vele jaren zo doorgaan.

‘Maar Ivar, is de trend van je winnende product nog niet over dan?’ Correct! Ik doe niet aan ‘winnende producten’ of ’trends’, ik focus op het creëren van een echt merk. Een echt merk met echte fans waar mensen van gaan houden in plaats een store waar mensen van kopen maar de naam niet meer van weten’.

 

Ervaring

Na ruim 2,5 jaar E-Commerce ervaring met de focus op Dropshipping, heb ik nu 2 succesvolle merken die je ongetwijfeld in de winkels in jouw woonplaats gaat zien. Door de successen heb ik veel vragen van zowel beginnend als ervaren Dropshippers gekregen hoe dit in zijn werk gaat. Het feit dat mensen naar mij toekomen om hulp te vragen gaf mij zo’n bijzonder goed gevoel dat ik heb besloten mensen hiermee te gaan helpen.

Mijn doel is om de gemotiveerde mensen onder ons te helpen financiële vrijheid te behalen. Ben jij gemotiveerd en kan jij écht niet wachten succes te behalen? START NU!

Volg me op Instagram als je op de hoogte wil blijven van mijn E-Commerce verhalen en/of als je hier vragen over hebt:

Mijn Instagram: @ondernemenmetivar

Naast Instagram heb ik ook een Podcast waar ik veel informatie geef met betrekking tot E-Commerce en zelfontwikkeling.
Luister hier via Spotify
Luister hier via SoundCloud
Luister hier via iTunes

Ondernemen met Ivar

© 2021 All Rights Reserved