Bewijs en uitleg over de EA

Als eerste wil ik je een live account van ons laten zien die in 614 dagen, 8% gemiddeld per maand heeft verdiend. Bekijk hiervoor deze link: https://www.fxblue.com/users/1700027532

Mijn partner hierin heeft een uitleg video gemaakt over de strategie van de Expert Advisor (EA). Mocht je het interessant vinden om meer te weten te komen over waar de EA de trades op baseert, wanneer Take Profits (TP’s) of Stop Losses (SL’s) worden gepakt etc. Bekijk de video dan hier: https://youtu.be/fvdY19GHF-o

Resultaten

Plan een call in

Nu je de basis van onze software snapt, kan ik je in een Zoom call wat meer uitleggen over hoe alles in zijn werk gaat. Lees ook even de FAQ’s onderaan de pagina, dat zal nog meer voor je verduidelijken.
Plan via onderstaande link een call in mocht je oprechte interesse hebben om te starten. Zorg dat je de vragen die je hebt klaar hebt staan, dan hoeven we maar één call te doen om alles duidelijk te krijgen. See you there!
https://calendly.com/ondernemenmetivar/30min

FAQ's

We kunnen natuurlijk niks 100% garanderen, maar ik kan je wel laten zien dat we over 2 jaar gemiddeld 8% per maand hebben gepakt met deze software.

Het kan zijn dat er een maand 3-4% wordt gepakt, dan zal er niets anders gebeuren. Je winst is dan gewoon 3-4%. Omdat je kosten €0 zijn is dit allemaal nog winst voor jou en zal er verder ook niet direct iets gebeuren. Het enige wat er gaat gebeuren is dat we een andere maand 9, 10 of zelfs 12% pakken, waardoor het gemiddelde altijd (zie results) boven de 5% uit zal komen.

Als er een maand verlies wordt gemaakt zal dat andere maanden gecompenseerd moeten worden door ons. Verliezen horen bij traden en dat gaat gebeuren. Aan ons is de taak om deze verliezen in de winst uit te laten komen door de volgende trades met een hogere lot size te winnen, en in het algemeen meer te winnen dan te verliezen. Fxblue link laat je ook zien dat we 61,5% win rate hebben dus dat zit wel goed!

Kans is er altijd, maar na 2 jaar is er nooit een fout door de software zelf gemaakt, eerder dingen die wij zelf beter hadden kunnen doen m.b.t. hoe we de software instellen om te traden voor ons.

Ja, echt geldt deze wel alleen per €1000,- op jouw account. Per elke €1000,- die er op je account bij komt ga je meer verdienen. Het maakt niet uit of de software deze €1000,- heeft verdiend of dat je die zelf bijstort.